Lördagsträning

Lördag innebär lördags hoppning! Fanny och jag har kommit överens om att på lördagar så hopp tränar hon  Herkules. Även denna lördag så var Anna med och instruera Fanny. Det gick super bra! Detta är Fannys andra hoppträning någonsin på Herkules och de är verkligen super duktiga! Herkules galopp har dessutom blivit mycket bättre.
Jag kände mig också ganska hopp sugen denna dag och tog några små skutt jag med. Fakiren blev väldigt taggad när han fattade att han också skulle få hoppa. Men det blev bara några små skutt eftersom Fakiren helst inte ska hoppas allst. Jag upplever att Fakiren blivit lite slö, lite loj typ. Funderar på om det kan vara det nya fodret. Förut har han fått äta pellets och de senaste veckorna havre fri müsli och nu bara betfor. Får se om han är lite piggare i morrn när vi ska rida ut.

foh
sdff
+ bonus bild :)
Alla foton har Anna Faye tagigt, withcrazyhorse.blogg.se)

Kommentarer
Postat av: Anna

Varför äre ingen bild på Fakiren ~~~~~~~~



sv; Ja det har han nog blivit :D

2010-05-08 @ 19:12:50
URL: http://withcrazyhorse.blogg.se/
Postat av: Anna

snor en bild ;)

2010-05-08 @ 19:13:42
URL: http://withcrazyhorse.blogg.se/
Postat av: Jenny - fotograferande hästtjej

sv: Ja, precis! Får åka in och köpa det någon dag :D



Förresten, läste på Annas blogg att ni var i Åbytorp och hoppade. Är det en tjej som heter Nathalie som har häst där? Funderar nämligen på om man kan låna deras ridbana och vart man kan höra av sig då? Brukar ju låna hos Torstenssons men den är så liten (speciellt när man ska öva galopp på en springig häst, haha) :p :)

2010-05-08 @ 20:04:48
URL: http://jennystoa.blogg.se/
Postat av: sofija

Fin blogg! :)

2010-05-08 @ 21:27:13
URL: http://sofijaarvidsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0