Första utomhus passet

Stallet: I morse så red vi, jag, fakiren och Fanny med Herkules till den "nya" ridbanan som är lite större än den gamla. Tanken var att Fanny skulle få prova att trava lite med Herkules och känna hur han är på banan. De skötte sig jätte fint och jag hoppas, och tror, verkligen att de kommer att bli riktigt fina tillsammans om Fanny fortsätter så som hon gör. Det gick verkligen super bra med tanke på att det är andra gången hon rider honom!
Fakiren gick också jätte fint. Han var lugn, avslappnad och koncentrerad på mig och arbetet. Han var lite stel men det var faktiskt tre veckor sen som han senast gick dressyr så jag är verkligen jätte nöjd med honom. Jag testade att göra en galopp-fattning som han tog direkt! Inget fläng och kasta sig över halsen på honom utan kontrollerat och lugnt. Jag är verkligen nöjd med ridpasset! I morgon ska jag göra ett försök att longera honom. Får se hur det går. Fakiren tycker nämligen att det är det tråkigaste som finns...


Dagen: Vid lunch så åkte familjen, minus micke, till gammel mormor i Laxå. Vi åt god mat och fikade. Efter det så gick jag och Lukas till Ica för att köpa glass och jag provade den här nya temptation glassen med tranbär. Den var verkligen super god! Jag kan lungt säga att jag fått en ny favorit glass!

Kommentarer
Postat av: Anna

det fåru nt o:

2010-04-18 @ 22:06:34
URL: http://withcrazyhorse.blogg.se/
Postat av: Anna

*sv

2010-04-18 @ 22:06:46
URL: http://withcrazyhorse.blogg.se/
Postat av: hanna

mysig blogg!

gillar din header. :)

2010-04-19 @ 13:31:38
URL: http://hannaaceciliaa.blogg.se/
Postat av: hanna

hejsan hejsan! det är så att jag är nominerad till att bli veckans blogg på "mayha"s blogg. MEN det krävs röster för att få den vinsten. så du är jättegullig om du går in på länken härunder och kommenterar och röstar på mig!



http://mayha.blogg.se/2010/april/finalisterna-i-veckans-blogg-tavling-borja.html



ha det bäst! kram



2010-04-19 @ 21:42:21
URL: http://rothis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0